Rita

cymera_20161027_185909

Üdvözöllek!

Hanicz Rita vagyok. Több éve nagy szeretettel ismerkedem különféle kézműves technikákkal, kellemes kikapcsolódás, rengeteg pozitív energiát szabadít fel. A decoupage-tól kezdve rengeteg módszert kipróbáltam már. Ezek használata hozzásegített egyfajta szemlélet elsajátításához, melynek mai napig nagy hasznát veszem alkotásaim készítése során.

A 2014 telén ismerkedtem meg a paverpollal, nagyon megtetszett, mennyire szép és különleges dísztárgyakat, ajándéktárgyakat lehet készíteni egy ennyire egyszerű, könnyen megtanulható eljárással.

Eddig elsősorban a magam örömére készítettem –a tárgyakat, de most úgy éreztem ezt a kreativitást is fejlesztő technikát meg kell ismertessem másokkal, hogy más is részese legyen annak az örömnek amit ez a tevékenység okoz.

lfs44404

Továbbképzéseken vettem részt, hogy oktatóként át is adhassam ezt a tudást.
Debrecenben elsőként kezdtem el a Paverpol oktatását, nagy örömömre tanítványaim mai napig lelkesen és már önállóan készítik szebbnél szebb alkotásaikat.

Weboldalamon keresztül szeretném népszerűsíteni a paverpolt, megmutatni, milyen gyönyörű alkotásokat lehet ezzel a technikával létrehozni, nem utolsó sorban nagy büszkeséggel számolok be fotókon keresztül tanfolyamaimról, szorgos tanítványaimról is.

Igyekszem az induló képzésekről elérhetővé tenni minden lényeges információt, amennyiben további információra lenne szükségetek, keressetek elérhetőségemen.

Szertettel várlak foglalkozásaimon, kellemes nézelődést a weboldalamon!

lfs44482