Oktatás

11216521_1110156495667793_564414408704478530_oHa megtetszett a technika, szívesen kipróbálnád magad, gyere el valamelyik egyéni oktatásra.
Elsajátíthatod az alapokat pár óra alatt,  Részletesebben, személyre szabottan tanítom meg Neked a mélyebb ismereteket.

A foglalkozások  egyénileg  maximum két fővel történnek. Minden alapanyagot (ecset, kötény, hajszárító, stb.) én biztosítok. A nap végén mindenki hazaviheti a maga műalkotását.

Ha valaki mégsem érez önbizalmat de alkotni szeretne én segítek Neki. Mert mindenkiben ott van az alkotó, csak elő kell hozni.

Ajánlom a Paverpolt, kortól nemtől függetlenül. Mert az alkotás örömforrás! Segít megismerni önmagunk rejtett kincseit, segít örömöt adni embertársainknak, önmagunknak !

Ez a nap csak rólad szól. Kellemes környezetben várlak szeretettel egész napos hétköznapi oktatás keretein belül vendégem vagy egy kétfogásos ebédre is.

Ha ajándékba szeretnéd adni ennek a csodálatos technikának az elsajátítását, AJÁNDÉK UTALVÁNYT is tudok biztosítani.

A galériában megismerheted a műhelyem.

Tanfolyamot 2 különböző formában tartok

Egész napos hétköznapi alapképzés

tanfolyam-egesznap

Időtartama 8-9 óra

Keddi és csütörtöki napokon.

Maximális létszám 2 fő

A nap folyamán az alapok elsajátítása mellett anyagismeretet, színkezelést  tanulunk. Bemutatom a Paverpol termékcsalád minden anyagát megtanuljuk hogyan kell használni. Ez elegendő ahhoz, hogy otthonodban már önállóan tudj alkotni. Kellemes környezetben 3-4 tárgyat készítünk el,  dobozt, feszített vászon képet,  üveget, üvegsálat stb. igény szerint.

Egy ebédre a vendégem vagy !!!

Hétköznapi képzés. Előzetes telefonos egyeztetés alapján.

Jelentkezés: (+36 70 605-9111)

Fél napos hétköznapi alapképzés

tanfolyam_hetkoznap
Időtartama: 4-5 óra

Keddi és csütörtöki napokon.

Maximális  létszám: 2 fő

Bemutatom a Paverpol termékcsalád néhány anyagát (igénytől függően), kellemes környezetben 2 tárgy elkészítésével megtanuljuk az alapokat amivel már otthon is önállóan tudsz alkotni.

Hétköznapi képzés. Előzetes telefonos egyeztetés alapján.
Jelentkezés: (+36 70 605-9111)